Over Pol
Pol van den Bogaert begon eerst als een bakkerij en gaat al 4 generaties door maar heeft sinds kort haar horizon verbreed
Nu heeft ze haar deuren geopend en een vestiging gestart onder de naam Pol's patisserie en ijs en verkoopt sinds 1 jaar al ambachtelijk ijs
Hoe maken wij ons ijs?
We maken eerst een mix van ijsbeslag.
In het algemeen zijn de basisingrediënten altijd water en suiker. Dit wordt doorgehaald door een speciale machine en er wordt daarna de gekozen smaak aan toegevoegd.
Deze mix wordt dan 24 uur in de vriezer gekoeld laten worden en daarna 2 uur in de koelkast licht ontdooit voordat het wordt verplaatst naar de andere machine.

In deze machine wordt het eindproduct gemaakt, het ijs wordt de hele tijd uit elkaar getrokken zodat het makkelijk te serveren is en het veel lekkerder en romiger smaakt.

Daarna wordt de machine stopgezet en wordt dit verdeeld in bakken en daarna... terecht op uw hoorntje!


Maak jouw eigen website met JouwWeb